Over Met de fiets van Sri Lanka naar de Stille Kempen

Welkom bij Davidsfonds!

Ben je op zoek naar een leuke activiteit in jouw buurt? Dan ben je hier aan het juiste adres! Op deze pagina vind je een overzicht van al onze activiteiten, onze laatste nieuwtjes en maak je kennis met het lokaal bestuur. Tot binnenkort!

Aankomende activiteiten

 1. 06 apr
  inBetekom

  Als je door een deur gaat, moet je vooraf goed uitkijken! De cultuur van de Vikingen

  Het woord ‘Vikingen’ roept allerlei voorstellingen op: woestelingen, plunderaars, brandstichters, verkrachters, maar zen waren ook handel...
 2. 09 mei
  inBetekom

  Met de fiets van Sri Lanka naar de Stille Kempen

  Fietstocht doorheen 17 landen van Azië en Europa
Toon alle activiteiten
09 mei
Betekom - Parochiecentrum

Met de fiets van Sri Lanka naar de Stille Kempen

Fietstocht doorheen 17 landen van Azië en Europa

dinsdag 9 mei 2023 om 20:00 uur

Rond zijn 18de levensjaar werd Frederik Carens gebeten door de reismicrobe, hem doorgegeven door zijn grootvader die hem erop wees dat er naast onze buurlanden nog zoveel andere gebieden te ontdekken zijn in de wereld. Na vliegtuigreizen naar Peru, Kenia wou Frederik iets speciaals doen…. Zo ontstond het idee om een stuk van de wereld te gaan verkennen per fiets. Na veel gepieker en voorbereiding werd zijn droom eindelijk realiteit. Frederik neemt ons mee op zijn avontuur doorheen Azië en Europa. Door 17 landen en 12.000 km op de teller! Zijn fietstocht begon op 1 augustus 2016 in Colombo (Sri Lanka). Op 10 september 2017 arriveerde hij terug in Westerlo opgewacht door talrijke sympathisanten. Een reis langs palmbomen, door drukke straten, over godverlaten wegen. Een reis vol ontmoetingen, smaken en kleuren.

Meer info: Tel. 016 563688
E-mail: josmert@gmail.com 

Prijzen

Ticket Prijs
Aan leden-tarief € 8,00
Standaard € 12,00

Info: Telefoonnummer of e-mailadres

Labels: Mens & MaatschappijLezingRolstoeltoegankelijkActiviteitWereldlezing